Pretučena majka ubice iz “Zipe”

Valjevska policija uhapsila je Ivana Mijailovića zvanog Crni (24) iz Valjeva zbog sumnje da je fizički nasrnuo i pretukao Natašu Jović, majku ubice Sretena Nikolića (22) koji je 30. oktobra ubio Damnjana Dragojlovića (26) u kafiću “Zipa”.

Nataša Jović napadnuta je oko pola tri ujutru, pola sata nakon ubistva mladića u kafiću. Ona je napadnuta ispred zgrade svog bivšeg supruga, kod koga je, kako se pretpostavlja krenula čuvši za zločin koji je počinio njen sin. Kako Valjevskaposla nezvanično saznaju, Nataša Jović fizički je napadnuta od grupe mladića, za koje se veruje da su drugovi ubijenog Damjana Dragojlovići i navijači Zvezde. Slučaj je prijavljen policiji, koja je juče privela grupu mladića, ali je Nataša Jović uspela pozitivno da identifikuje samo Ivana Mijailovića Crnog.

Nakon hapšenja, Mijailović je priveden tužiocu na saslušanje, koji mu je zbog nasilničkog ponašanja odredio pritvor. Policija nastavlja da traga za još jednim napadačem na majku osumnjičenog, koji ju je, kako se veruje, fizički napao sa Mijailovićem.

Protiv uhapšenog Ivana Mijailovića ranije je podneto više prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, a između ostalog pre dve godine je učestvovao je u napadu na “Žene u crnom”.

Majci Sretena Nikolića, koji je usmrtio sa tri hica Damjana Dragojlovića, su urgentnom centru konstatovane lakše telesne povrede i brojni podlivi po telu.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Sramno !