Prevrnuo se traktor dok je orao njivu, ostao MRTAV NA LICU MESTA

U valjevskom selu Balinović, sinoć je poginuo traktorista R. Đ. (66) iz tog sela. Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada se traktor bez kabine kojim je orao njivu u Balinoviću, prevrnuo. Traktorista  je nastradao na licu mesta.

Iz valjevske policije apeluju na poljoprivrednike da budu posebno oprezni kada koriste radne mašine, da bi se izbegle ovakve nesreće.

Za šest dana, ovo je četvrta pogibija u Kolubarskom okrugu. Prošlog četvrtka na putu Valjevo-Kosjerić, u selu Degurić, nastradao je M. P. (71) iz sela Ravnje, dok je bio na mestu suvozača automobila koji je u pijanom stanju vozio njegov sin.

Proteklog vikenda u direktnom sudaru u mioničkom selu Tolić poginuli su vozači Mihailo Milovanović (40) iz mioničkog sela Tolić i Ljubomir Đurić (71) iz Obrenovca.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.