Prijem za atletičarku Tamaru Salaški

Za atletičarku Tamaru Salaški, učesnicu Olimpijskih igara u Brazilu, danas je organizovan prijem u Gradskoj kući. Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović i zamenik gradonačelnika mr Dragan Jeremić su još jednom čestitali rođenoj Valjevki, atletičarki Crvene zvezde, na dostojanstvenom predstavljanju naše zemlje, srpskog sporta i Valjeva u Riju de Žaneiru.

Gradski čelnici su zainteresovani da u narednom periodu mladi i uspešni sportisti Valjeva, budu uključeni u popularizaciju sporta, naročito atletike, koja je kraljica sportova. Tamara je izrazila spremnost da svoje znanje i iskustvo prenese na mlade, mada joj je sada cilj učešće i medalja na Evropskom prvenstvu u atletici iduće godine.

Srpska atletičarka Tamara Salaški, inače rođena Marković, postavivši novi državni rekord u Pragu, uspela je da dobije vizu u trci na 400 metara za Olimpijske igre u Brazilu. Tamara je bila 13. atletičarka koja je predstavljala Srbiju u Brazilu. Za Olimpijske igre se ozbiljno pripremala i u konkurenciji naboljih svetskih ateltičarki je zauzela 33. mesto.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.