PRIVREDNA KOMORA NAGRADILA NAJBOLJE

Regionalna privredna komora Valjevo dodelila je Godišnje nagrade za najbolje poslovne i preduzetničke rezultate na područja Kolubarskog i Mačvanskog okruga u 2016. godini.

Valjevo

(Foto: As Media)

Reč je o izuzetno lepoj tradiciji nagrađivanja najboljih sa područja Šapca, Loznice i Valjeva, koju već 36. put organizuje Komora, jer priznanja uvek predstavljaju satisfakciju za dugogodišnji naporan rad.

Valjevo

(Foto. As Media)

Vlasnik samostalne tapetarske, autoprevozničke i trgovinske radnje iz Lipničkog šora  Života Popović proglašen je najbojim preduzetnikom u 2016. godini. Nagrada za najbolje  poljoprivredno gazdinstvo dodeljena je gazdinstvu čiji je domaćin Vlado Bogosavljević iz Lešnice. Olga Mihajlović, osnivač i predsednik UO Doma zdravlja Hemikal Valjevo proglašena je najboljom ženom preduzetnicom u 2016. godini.

Valjevo

(Spec.med.biohemije Olga Mihajlović, foto: As Media)

„Enikon DOO” iz Loznice dobitnik je posebne nagrade za unapređenje kvaliteta i zaštite životne sredine, dok je nagrada za društveno odgovorno poslovanje dodeljena Valjevskoj pivari. „Gorenje aparati za domaćinstvo DOO” Valjevo proglašeni su najboljim neto izvoznikom, a „Kopovi AD” iz Uba nosioci su ovogodišnje nagrade za kontinuitet u poslovanju.

Nagrade su dodeljene i najboljim mikro, malim i srednjim provrednim društvima. Zlatno priznanje u kategoriji MIKRO PRIVREDNO DRUŠTVO pripala je društvu PET-MIL iz Brežđa, najbolje malo privrdno društvo je ABD-PROM iz Jevremovaca, a MONDI iz Šapca osvojio je zlatno priznanje kao najbolje srednje privredno društvo.

Valjevo

Foto: AsMedia

Odluku o nagradama doneo je žiri u sastavu Radoslav Veselinović, (predsednik kompanije „Galeb group“, Šabac), Milenca Srećković („Set”, Šabac), Milan Jeličić („Krušik“, Valjevo), Svetlana Tomić („Dunav osiguranje”- filijala Valjevo) i Vladan Jovanović („Fines – stil“, Ljubovija).

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.