Probe i pripreme Pinokijevaca za 17. Novogodišnju bajku.

I ove godine Pinokijevci se jako ozbiljno pripremaju za Novogodišnju bajku. Ovoga puta premijerno će izvesti predstavu “Mala Sirena”. Koreografkinja Suzana Petrović, već uveliko vežba svoju koreografsku tačku zajedno sa malim glumcima iz “Pinokija”.

Ono što svakako nije iznenađenje je dugogodišnja saradnja “Pinokija” sa Modnim studijom “Ennettah”, tako da su Pinokijevci ugostili divnu Cecu, koja je malim glumcima uzela mere za kostime. O ostalim detaljima, sa proba, naravno nećemo pisati, jer bismo tako otkrili male tajne o predstojećoj predstavi. Dovoljno je reći da su “Pinokio” i njegovi mali glumci davno izašli iz amaterskih okvira, o čemu svedoče njihova brojna učešća na različitim pozorišnim festivalima.

Ovog puta nudimo vam da pogledate samo delić atmosfere sa pozorišnih proba iz “Pinokija”.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.