Proverite BESPLATNO automobil pred zimu

Od 21. do 26. novembra možete besplatno proveriti tehničku ispravnost vozila, zahvaljujući tradicionalnoj akciji Auto-moto saveza Srbije i Uprave saobraćajne policije.

Auto-moto savez Srbije, u saradnji sa Upravom saobraćajne policije, od 21. do 26. novembra, organizuje tradicionalnu bezbednosno-preventivnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo”.

AMS S i Uprava saobraćajne policije dva puta godišnje tokom trajanja akcije omogućavaju besplatnu proveru tehničke ispravnosti vozila svim vozačima u Srbiji, a akcija se sprovodi uz podršku Asocijacije tehničkih pregleda vozila.

Cilj je da se podigne stepen bezbednosti u saobraćaju i smanji broj udesa koje izazivaju tehnički neispravna vozila.

Važno je da ovu akciju iskoristi što veći broj vozača, jer se sa brojem tehnički ispravnih vozila povećava bezbednost u saobraćaju, sprečavaju ljudske žrtve i utiče na povećanje saobraćajne kulture.

Tokom trajanja akcije, saobraćajna policija će u redovnim saobraćajnim kontrolama obaveštavati vozače da mogu da iskoriste pruženu mogućnost besplatne kontrole vozila, dok će se pojačana kontrola tehničke ispravnosti vozila u saobraćaju nastaviti nakon njenog isteka.

Akcija “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo” postoji od 1989. godine i u proseku više od 10.000 vozača je iskoristi svake godine.

AMS S apeluje na vozače da se odazovu akciji u što većem broju, na adrese koje su objavljene na sajtu AMS S (www.amss.org.rs).

Informacije o najbližoj adresi mogu se dobiti i pozivom na broj Operativnog centra AMS S – 1987.

Izvor mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.