Prvacima poklon predstava Grada

„Dečja nedelja“ posvećena najmlađima svečano je otvorena juče u Osnovnoj školi „Stevan Filipović“ u Divcima, koja je ovogodišnji domaćin manifestacije.Tokom trajanja ove manifestacije planirani su brojni programi koji će se odvijati na raznim lokacijama širom grada, poput brojnih radionica, sportskih takmičenja, izložbi, tribina, koncerata i tako dalje.

Grad Valjevo je svim predškolcima i đacima prvacima poklonio predstavu „Čik pogodi ko se voli“, koju je danas na Velikoj sceni Centra za kulturu izvelo beogradsko pozorište „Art tema“.Predstavu su imali priliku da pogledaju svi predškolci i đaci prvaci.

U ime gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića prvacima se obratio njegov pomoćnik Saša Simić. „Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da vam poželim uspešnu ovu nedelju, što više petica, zaljubljivljnja, zdravlja i to je ono što je najbitnije, a na vama Grad ostaje“, poručio je pomoćnik Simić. Takođe i član Gradskog veća Dejan Bogojević prvacima je poželeo pre svega sreću i zdravlje i da im svaka nedelja u školi bude dečja nedelja.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.