PAŽNJA: Radar vreba!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u okviru akcije „Škola“, pojačali kontrolu saobraćaja u zonama osnovnih i srednjih škola.

U cilju što veće bezbednosti dece, saobraćajna policija kontrolisaće saobraćaj sa posebnim akcentom na poštovanje propisane brzine u zonama škola, kao i propisa kojima se reguliše prevoz dece u motornim vozilima.

Brzina će se kontrolisati ručnim radarskim uređajima i uređajima za merenje brzine u vozilima bez spoljnih obeležja policije takozvanim presretačima.

Podsećamo da je Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima brzina kretanja vozila u zoni škole u naselju ograničena na 30 km/h, u vremenu od 7 do 21 sat, osim ako saobraćajnim znakom vreme zabrane nije drugačije određeno.

Iz PU Valjevo apeluju na vozače da se striktno pridržavaju ograničenja brzine.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.