Radionice stranih jezika u Pinokiu !!!

Od 01. septembra u Kreativnoj radionici PINOKIO, diplomirani profesor jezika i književnosti, JOVANA MILOVANOVIĆ, organizuje i vodi radionice ENGLESKOG, ŠPANSKOG I ITALIJANSKOG JEZIKA za decu od 3 do 10 godina, kao i DEČIJU KNJIŽEVNU ČAJANKU za decu od 5 do 10 godina.
Cilj radionica ENGLESKOG, ŠPANSKOG I ITALIJANSKOG JEZIKA jeste da deca kroz interaktivan rad, zabavne aktivnosti, pesme i igru steknu pozitivan odnos prema ovim jezicima, zavole ih i steknu odgovarajuće znanje, produbljuju vokabular kroz zabavu , postanu male poliglote i pored toga nauče i ponešto o kulturi ovih bogatih zemalja.

Uz pomoć radionice DEČIJA KNJIŽEVNA ČAJANKA, deca razvijaju ljubav prema književnosti i lepoj reči, izrastaju u male knjigoljupce, otkrivaju čarobni svet mašte, razvijaju kreativno i kritičko razmišljanje, bogate rečnik i opšte znanje, razvijaju kognitivne sposobnosti kroz razgovor o pročitanom i ono najbitnije, druže se i zabavljaju! Na ovih radionicama kao Britanci, ispijamo čaj u 17 časova, čitamo i pričamo pričice, basne, bajke, ilustrujemo pročitano, recitujemo pesmice, glumimo, pravimo naše priče u slikama…

 

Sve informacije na linku :
https://docs.google.com/forms/d/1gNqDF5-_piWRMQbTMsocCZ8if14hRsUjAEuNEx_ASDM/viewform

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.