RADNA SUBOTA ZA GRADONAČELNIKA

Valjevo

Subota ujutru, centar grada, gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović bio je na raspolaganju Valjevcima, svim zaintersovanim prolaznicama i našim sugrađanima, koji su mogli putem neposrednog razgovora lično da mu predoče određene probleme i potraže pomoć za njihovo rešavanje.

Na štandu GO Srpske napredne stranke, pored gradonačelnika, prisustvovali su i njegovi pomoćnici Miroslav Pimić i Saša Simić, kao i odbornici Miloš Kovačević i Milan Gajić.

Valjevo

Za sat vremena obavljeno je preko 50 razgovora sa Valjevcima, koji su uglavnom iznosili infrastrukturne probleme sa kojima se suočavaju. Gradonačelnik je naglasio da je većina poteškoća, na koje su mu se građani danas požalili, rešiva i da će se na njima raditi ubrzano.

Pored Valjevaca, koji su neočekivano imali priliku da prvom čoveku Valjeva ukažu na ono što ih kao stanovnike ovog grada tišti, bilo je i naših sugrađana koji su samo želeli da se pozdrave sa gradonačelnikom, pohvale njegov rad i razmene po koju reč vezano za svakodnevna dešavanja u gradu na Kolubari.

Valjevo

Iz Gradskog odbora naprednjaka kažu da je danas na štandu zabeleženo 12 novih učlanjenja u stranku, kao i 31 siguran glas.

 

Preuzeto sa  va1.info

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.