Izmenama Odluke o radnom vremenu biće regulisan rad ugostiteljskih objekata i to od 7 do 24 časa, a objekti koji se nalaze u stambenim zgradama od 7 do 22časa, petkom i subotom do 23 časa. Noćni barovi i diskoteke mogu da rade od 21 do 24 časa, a petkom i subotom do 00.30 časova.

Valjevo

Zamenik gradonačelnika dr Dragan Jeremić je rekao da ovo nije jedina mera koja će se preduzeti, ali u ovom trenutku je grad nemoćan da drži sve pod kontrolom, jer je najveći deo u nadležnosti republičkih institucija-policije i inspekcija.

„Ovo je privremena odluka, dok neki drugi organi, poput turističke inspekcije, ne odrade svoj deo posla. Ovo ne znači da treba da stradaju kafići i vlasnici ovih objekata, nego da zakon mora da se doslovno primeni. Predstoji nam težak sastanak sa svima njima da se vidi zašto je tako u gradu i šta je sve ispušteno. Ovo nije najsrećnije rešenje i moramo organizovati niz drugih aktivnosti- tribina, predavanja, rada sa mladim ljudima i doći do toga šta im ponuditi u zamenu“, rekao je zamenik gradonačelnika.