Radovan Beli Marković i “Kuda putuju svetovi ovi?” večeras u Biblioteci

Večeras u 19h u gradskoj biblioteci biće upriličeno književno veče „Kuda putuju svetovi ovi?“, koje je posvećeno Ljubomiru P. Nenadoviću i obeležavanju sto devedesete godišnjice njegovog rođenja. Veče će oblikovati književnik Radovan Beli Marković i njegovi gosti: bibliotekari, voditelji, kritičari, pisci, književni hermeneutici, glumci, muzičari i drugi umetnici.

Najvaljeni glumačko-kritičarski kolaž, koji će izvesti glumci srednjoškolaci, pomoći će prisutnima da dublje osete Ljubine i druge tekstove, a uz solo pevanje i druge muzičke kolorature, koje se nalaze u programu ove književne večeri, publika ima priliku da snažnije doživi magiju književnosti i umetnosti.

Valjevo

image description

Voditelji ove interesantne književne večeri posvećene Ljubominiru P. Nenadovići i srpskom putopisu, koja se održava u okviru manifestaciji „Ljubini dani“, biće Radmila Novaković i Branko Lukić.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.