Raste temperatura, ništa od snega za Novu godinu

Danas  temperatura u postepenom porastu uz promenljivu oblačnost i povremene sunčane intervale. Nema mraza a pre podne moguća poneka kap kiše na jugu Srbije.

Za razliku od prethodnih dana, ujutru će izostati mraz u mnogim krajevima. Vetar će biti slab zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, a minimalna temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 4°C u Dimitrovgradu do 10°C u Loznici i Valjevu, prognozira Meteos.

U Beogradu u ponedeljak temperatura u porastu uz promenljivu oblačnost i kratkotrajne sunčane intervale. Vetar će biti slab i zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, a minimalna jutarnja temperatura 3°C, maksimalna do 8°C.

U Nišu u ponedeljak temperatura će biti u manjem porastu uz promenljivu oblačnost i moguću poneku kap kiše pre podne. Vetar slab zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, dok će temeratura ići od 0°C, do maksimalne od 6°C.

U užičkom regionu u ponedeljak temperatura će biti u postepenom porastu uz promenljivu oblačnost i povremene sunčane intervale. Vetar slab zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, a minimalna temperatura od -2°C do 2°C dok će maksimalna biti od 5°C do 8°C, na Zlatiboru i Tari oko 6°C.

U Vojvodini temperatura u postepenom porastu uz promenljivu oblačnost i povremene sunčane intervale.

U Novom SAdu promenljiva oblačnost i kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab zapadnih pravaca, pritisak iznad normale, a minimalna jutarnja temperatura 2°C i maksimalna do 7°C.

U Subotici u ponedeljak temperatura u porastu uz promenljivu oblačnost i kratkotrajne sunčane intervale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, maksimalna do 8°C.

Izvor Mondo.rs
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.