„Razglednica valjevskog kraja“ u Beogradu

Povodom organizacije promotivnog skupa pod nazivom „Razglednica valjevskog kraja“, koji će se održati 23. novembra u Beogradu, gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović održao je sastanak, sa svojim saradnicima, zamenikom Draganom Jeremićem, pomoćnicima Miroslavom Pimićem i Sašom Simićem, a kome su prisustvovali predsednik Udruženja Valjevaca u Beogradu Goran Aleksić, članovi ovog Udruženja Zoran Mićić, Dragan Janković, Jelena Radovanović i Stojadin Pavlović, kao i direktori valjevskih ustanova kulture i Turističke organizacije. Na sastanku je bilo reči o predstojećoj organizaciji ovog kulturno-promotivnog skupa čiji je cilj promocija kulturnih, istorijskih, verskih, naučnih i umetničkih vrednosti grada Valjeva.

Na sastanku je ocenjeno da će organizacija kulturno-promotivnog skupa u Beogradu biti dobra prilika da se ostvare kontakti pre svega sa privrednicima koji mogu biti potencijalni investitori. U cilju afirmacije, ideja je da se uspostavi kontinuirana koordinacija između Valjevaca u Beogradu i grada Valjeva, a predlog je da se tim povodom osnuje i kancelarija u Beogradu. Program kulturno-promotivnog skupa biće definisan u narednom periodu, kao i vreme i mesto održavanja.

Inicijatori organizacije ovog kulturno-promotivnog skupa u Beogradu su Udruženje Valjevaca u Beogradu i Fondacija „Vojvoda Živojin Mišić“.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Koliko mene sećanje služi zamenik Gradonačelnika je već dao novac za otvaranje kancelarije, pardon, Kafića “Valjevska kuća”. Ali pošto je vlasnik njegov brat Dragan može biti da tu dolaze isključivo Valjevci koji nose to ime…..