Rekonstrukcija tri saobraćajnice u Industrijskoj zoni

U Industrijskoj zoni „Stefil“ biće rekonstruisane tri saobraćajnice ukupne dužine 960 metara. Radovi će podrazumevati izgradnju kišne kanalizacije i rekonstrukciju saobraćajnica, a projekat je vredan oko 35 miliona dinara. Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije kroz program „Podrška razvoju poslovne infrastrukture“ opredelilo je za realizaciju ovog infrastrukturnog projekta oko 17,5 miliona dinara i isto toliko je izdvojeno budžetom grada Valjeva.

Valjevo

Povodom potpisivanja ugovora o izvođenju radova, danas je u kabinetu gradonačelnika održan sastanak kome su prisustvovali Milena Davidović, predstavnik Ministarstva privrede Vlade Republike Srbije, Miroslav Pimić, pomoćnik gradonačelnika grada Valjeva, predstavnici JP „Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“, Odeljenja za lokalni razvoj, privredu i komunalne poslove Gradske uprave i predstavnici izvođača radova GP „Ingrap-omni“. Koordinator projekta je pomoćnik gradonačelnika Miroslav Pimić.

Predviđeno je da radovi počnu 10. oktobra, a rok za završetak je 45 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Grad Valjevo ovaj infrastrukturni projekat realizuje uz podršku Ministarstva privrede Vlade Republike Srbije, u cilju opremanja Industrijske zone „Stefil“ i stvaranja povoljne poslovne klime za domaće i strane investitore.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.