Rekonstrukcija trotoara u Hajduk Veljkovoj ulici

Danas je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović obišao završene radove u Hajduk Veljkovoj ulici. Urađena je potpuna rekonstrukcija trotoara u dužini od 104 metra i podzida prema naselju Sinđelićev blok. Vrednost radova je milion i dvesta hiljada dinara sa PDV-om, a izvođač radova je „Preduzeće za puteve“.

Valjevo

„Ovo je bila jedno neuralgična tačka u prošlo vreme, automobili su bili parkirani na tom delu i pešaci nisu mogli slobodno da se kreću. Ovaj deo grada je posebno prometan zbog blizine četvrte škole, prelaza ka bolnici, pa je kretanje starih lica, majki sa decom i svih ostalih sugrađana bilo otežano. Podzida koja je urađena omogućila je normalno funkionisanje stanara u ovom delu naselja. Rekontruisali smo trotoare i u Pantićevoj ulici, u delu do Tehničke škole i u Dušanovoj ulici sa desne strane ka mostu i putnom pravcu za Bajinu Baštu. Valjevo je danas jedno veliko gradilište u kom su mnoge ulice u fazi rekonstrukcije,“ istakao je gradonačelnik.

Valjevo

Gradonačelnik je najavio rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića u kojoj se nalaze brojne značajne institucije i rekao da je ona prioritet Gradske vlade. Takođe je najavio i rekonstrukciju Trga, Nušićeve ulice i ulica u seoskom području.

Valjevo

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Servis automobila nije isto što i fabrika automobila.