Repertoar Bioskopa 85 od 15. do 21. marta

Na repertoaru Bioskopu 85 od 15. do 21. marta su tri projekcije.

Valjevo

 

PČELICA MAJA – MEDENE IGRE, 3D, sinhronizovano

 Valjevo

Sadržaj:

Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

Režiser:

Noel Cleary, Alexs Stadermann

Projekcije:

15. i 16.mart u 17.30 h
17. i 18.mart u 15.30 h
20. i 21.mart u 17.30h

OBLIK VODE

Valjevo

Sadržaj:

Oblik vode je bajkovita priča smeštena u vreme Hladnog rata u SAD, oko 1962. godine. U tajnoj, visoko obezbeđenoj vladinoj laboratoriji, radi Elajza, koja vodi samotan i sputan život. Njen život se menja iz korena kada sa svojom koleginicom Zeldom otkrije tajni eksperiment unutar laboratorije.

Glumci:

Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones

Režiser:

Guillermo del Toro

Projekcije:

15. i 16.mart u 20h
17. i 18.mart u 17.30 h
20. i 21.mart u 20h

 

TOMB RIDER, premijera, 3D

Valjevo

Sadržaj:

Lara Kroft je strastvena, samostalna devojka i ćerka ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerka. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhun ona odbija da preuzme uzde carstva svog oca jednako kao što odbija da prizna da je stvarno otišao. Protiveći se očevim poslednjim željama Lara odlučuje da ostavi sve iza sebe kako bi rešila zagonetku njegovog misterioznog nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem poslednje lokacije na kojoj je viđen.

Glumci:

Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu

Režiser:

Roar Uthaug

Projekcije:

17. i 18.mart u 20h i 22.15h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.