Repertoar Bioskopa 85 od 1. do 7. marta

Na repertoaru Bioskopu 85 od 1. do 7. marta su tri nove projekcije.

Valjevo

 

PČELICA MAJA – MEDENE IGRE, premijera, 3D, sinhronizovano

 Valjevo

Sadržaj:

Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?

Režiser:

Noel Cleary, Alexs Stadermann

Projekcije:

1. i 2.mart u 17.30 h
3. i 4.mart u 15.30 h
6. i 7.mart u 17.30h

CENA ŽIVOTA

Valjevo

Sadržaj:

Priča prati mladog 16-godišnjeg Džona Pol Getija III (Čatli Plamer) koji je otet, a njegova majka Gail (Majkl Vilijams) pokušava da uveri njegovog dedu, milijardera Getija (Kristofer Plammer), ujedno najbogatijeg čoveka na svetu, da plati otkupninu. Kad stari Geti odbije, otmičari postaju brutalni. U trci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu?

Glumci:

Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer

Režiser:

Ridley Scott

Projekcije:

3. i 4.mart u 17.30 h

TRI BILBORDA ISPRED EBINGA U MISURIJU

Valjevo

Sadržaj:

Оčajna zbog nesposobnosti lokalnih vlasti da uhapse počinioca ubistva njene kćeri, jedna majka ih lično izaziva u javnosti.

Glumci:

Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Peter Dinklage

Režiser:

Martin McDonagh

Projekcije:

1. do 7. marta u 20h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.