Repertoar Bioskopa 85 od 10. do 16. maja

Na repertoaru Bioskopu 85 od 10. do 16. maja su tri projekcije.

Valjevo

UKRADENA PRINCEZA, sinhronizovano

 Valjevo

Sadržaj:

Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Režiser:

Oleh Malamuzh

Projekcije:

10. i 11. maj u 17.30 h
12. i 13. maj u 15.30 h
15. i 16. maj u 17.30h

 

NEĆE MOĆI OVE NOĆI

 Valjevo

Sadržaj:

Nakon što su otkrili niz tekstualnih poruka koje kriju dogovor o gubljenju nevinosti na maturskoj proslavi, ovaj čudni roditeljski trio udružuje snage kako bi spriječio njihove ćerke da načine, kako veruju, najveću grešku u svom životu. Ali tokom lude noći pune automobilskih sudara, takmičenja u neobičnom ispijanju piva i uništavanju žurke, roditelji otkrivaju da su njihove ćerke zapravo pametne, odlučne i samostalne mlade žene.

Glumci:

Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Indira

Režiser:

Kay Cannon

Projekcije:

10. i 11. maj u 20.00 h
12. i 13. maj u 17.30 h
15. i 16. maj u 20.00h

 

POSLEDNJA ŽELJA

Valjevo

Sadržaj:

Dr. Pol Kersi (Brus Vilis ) je hirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Pol, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje porodice. Kada anonimni ubica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar… ili ljuti krvnik.

Glumci:

Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris

Režiser:

Eli Roth

Projekcije:

12. i 13. maj u 20.00h

 


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.