Repertoar Bioskopa 85 od 22. do 28. marta

Na repertoaru Bioskopu 85 od 22. do 28. marta su tri projekcije.

Valjevo

 

ČUVARI OZA, 3D, sinhronizovano

Valjevo

Sadržaj:

Dorotini prijatelji, Plašljivi Lav, Strašilo i Limenko su u medjuvremenu postali čuvari te metle. Kada je Zla veštica oživela, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći. Prijateljski mali majmun po imenu Ozi staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu Evlin i sprečili je da ostvari svoje planove.

Režiser:

Alberto Mar

Projekcije:

22. i 23. mart u 17.30 h
24. i 25. mart u 15.30 h
27. i 28. mart u 17.30 h

IZDAJA

Valjevo

Sadržaj:

Priča je adaptacija špijunskog romana Džejsona Metjusa, smeštena u modernoj Rusiji, koja prati operativca Dominiku Jegorovu (Dženifer Lorens). Ona dobija naređenje da, mimo njene volje, postane “vrabac”, odnosno obučena zavodnica na zadataku i da prati mladog Cija agenta Natanijela Neša, koji je dobio ulogu da istraži ruski obaveštajni sistem. Između njih dvoje se javlja privlačnost, ali se emotivnom vezom izlažu velikom riziku. Do još jednog preokreta dolazi kada i nju angažuje Cija da otkrije izdajnika na visokom nivou u Vašingtonu.

Glumci:

Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Mary-Louis Parker

Režiser:

Francis Lawrence

Projekcije:

22. i 23. mart u 20.00 h
24. i 25. mart u 17.30 h
27. i 28. mart u 20.00 h

 

TOMB RIDER, premijera, 3D

Valjevo

Sadržaj:

Lara Kroft je strastvena, samostalna devojka i ćerka ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerka. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhun ona odbija da preuzme uzde carstva svog oca jednako kao što odbija da prizna da je stvarno otišao. Protiveći se očevim poslednjim željama Lara odlučuje da ostavi sve iza sebe kako bi rešila zagonetku njegovog misterioznog nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem poslednje lokacije na kojoj je viđen.

Glumci:

Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu

Režiser:

Roar Uthaug

Projekcije:

24. i 25.mart u 20h i 22.15h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.