Repertoar Bioskopa 85 od 25 do 31. januara

Na repertoaru Bioskopu 85 od 25. do 31. januara su tri projekcije.

Valjevo

 

MALI VAMPIR, sinhronizovano 3D

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Omiljeno štivo dečaka Antona su strašne priče, posebno o vampirima. Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu. Postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja. No, kako objasniti neobičnosti u pogledu Rudija: otrcani crni plašt koji ikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Režiser:

Richard Claus, Karsten Kiilerich

Projekcije:

25. i 26. januar u 17.30h

27. i 28. januar u 15.30h

30. i 31. januar u 17.30h

NAJMRAČNIJI ČAS

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

Najmračniji čas je uzbudljiva i inspirativna istinita priča koja počinje uoči Drugog svetskog rata, kada Vinston Čerčil (Geri Oldman, nominovan za Oskara) samo nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva, mora da se suoči sa jednom od svojih najturbulentnijih i najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Nemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda.

Glumci:

Gary Oldman, Stephen Dillane, Lily James, Ben Mendelsohn

Režiser:

Joe Wright

Projekcije:

27. i 28. januar u 17.30h

 

LAVIRINT: LEK SMRTI, PREMIJERA, 3D

Valjevo

Foto ilustracija: Valjevskaposla

Sadržaj:

NU novoj avanturi, Tomas (O’Brajan) predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, zvezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita, i druge.

Glumci:

Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee

Režiser:

Wes Ball

Projekcije:

25.-31. januar u 20.00h


BIOSKOP 85 – CENTAR ZA KULTURU VALJEVO
PRODAJA KARATA NA DAN PROJEKCIJE
RADNO VREME BILETARNICE – UTORAK, SREDA, ČETVRTAK I PETAK OD 16 I 30 DO 20 SATI. SUBOTOM I NEDELJOM OD 14 I 30 DO 20 SATI.
BIOSKOP 85 NE RADI PONEDELJKOM!


Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.