Sajam preduzetništva

U okviru projekta “ Šansa za novi početak”, Srpska asocijacija menadžera ( SAM) , agencija DNA Communications uz podršku USAID-a i lokalni partneri : Regionalna privredne komora Valjevo, Grad Valjevo, Nacionalna službe za zapošljavanje Filijala  Valjevo, VIPOS, Univerzitet Singidunum- Fakultet zdravstvenih, pravnih I poslovnih studija Valjevo, Poslovni inkubator, Ekonomska  škola, Poljoprivredna škola i Gimnazija  organizuju  “Sajam preduzetništva” danas od 12 do 16 časova u hotelu Grand. Na Sajmu će biti izloženo preko 200 preduzetničkih inicijativa, posetioci će dobiti specijalno prirpemljene brošure sa preduzetničkim inicijativama svrstanih u delatnosti proizvodnje, poljoprivrede, trgovine i usluga i edukativni priručnik sa najosnovnijim savetima za pokretanje biznisa.

Posetioci će imati prilku da upoznaju lokalne partnere, koji će putem štandova predstaviti svoje aktivnosti vezane za podsticanje preduzetništva.

Takođe, na Sajmu će se održati korisna predavanja iz oblasti aktivnih mera politike zapošljavanja, franšiznog poslovanja, poslovnog modela uspešnog preduzetničkog biznisa, čuće se iskustva preduzetnika. Sajam je namenjen nezaposlenima ali i svim zainteresovanim za pokretanje sopstvenog biznisa.

Valjevo

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.