Saopštenje gradskog rukovodstva povodom festivala „Open Minded Fest“

Povodom festivala „Open Minded Fest“ koji je održan u Valjevu, na prostoru kod spomenika Stevanu Filipoviću, od 24. do 26. juna, a čiju je organizaciju podržao Grad, izdajemo sledeće saopštenje:

Grad Valjevo podržava  i podržavaće projekte za mlade, jer je od izuzetne važnosti da se za mlade ljude organizuje što više kvalitetnih događaja. Jedan od projekata, čiji je cilj bio da okupi mlade ljude i da im omogući trodnevni festival sa sadržajima koji su popularni, bio je i juče završen festival „Open Minded Fest“. U isto vreme, ubuduće će se voditi računa o tome na kojoj lokaciji se organizuju slični festivali, zbog muzike koja je bila glasna, koja je trajala do jutarnjih sati, a zbog lokacije na kojoj je festival organizovan, čula se u većem delu Grada, što je izazvalo negodovanje brojnih sugrađana. Ovim saopštenjem, rukovodstvo grada Valjeva upućuje izvinjenje našim sugrađanima zbog preglasne muzike i uznemiravanja, a u isto vreme poručuje organizatorima i svim mladim ljudima, da će ubuduće Grad Valjevo posebnu pažnju posvetiti načinu organizacije i realizacije projekata za mlade, kako bi imali što kvalitetnije sadržaje koji su njima namenjeni.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.