Sastanak učeničkih parlamenata

O tome šta učenici osnovnih škola žele od programa tokom „Dečje nedelje“ i šta bi promenili u dosadašnjim dešavanjima, bilo je reči na sastanku učeničkih parlamenata svih osnovnih škola, koji je održan u OŠ „Nada Purić“.
Ovo je drugi u nizu sastanaka učeničkih pralamenata, kome je prisustvovalo oko 30 učenika valjevskih osnovnih škola. Sa mladima su razgovarali Dejan Bogojević, član Gradskog veća i predsednik Organizacionog odbora za sprovođenje programa „Dečje nedelje“, Angelina Lukić, organizator programa u Centru za kulturu Valjeva i Ana Savković, direktorka škole „Nada Purić“.

Na sastanku su se čuli brojni predlozi, među kojima su: šetnja do Petničke pećine, TV emisija koju bi radili učenici o temi koju bi zajednički izabrali na nivou grada, sportski turniri, takmičenje talentovanih učenika, karaoke takmičenje, žurka pod maskama, scenske minijature, izložbe kućnih ljubimaca itd.
Ovo je jedinstven primer na nivou grada, da se osluškuju želje učenika, kako bi se ponudili programi po njihovom ukusu, tokom manifestacije koja je namenjena deci.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.