Sat vremena mraka za našu planetu

Grad Valjevo će se i ove godine, kao i prethodnih godina, uključiti u svetsku akciju „Sat za našu planetu“, čiji je organizator jedna od najvećih i najiskusnijih nezavisnih svetskih organizacija za zaštitu prirode WWF (Word Wide Fund for Nature – Svetski fond za prirodu).

Valjevo

U subotu 25. marta 2017. godine od 20:30 do 21:30 časova biće ugašena svetla širom planete, u mraku će biti svetski poznati spomenici i građevine. Valjevo će isključiti svetla na tri lokacije, plato ispred Centra za kulturu, bašta Doma vojske, a takođe će u mraku biti i zgrada muzeja Muselimov konak.

Grad Valjevo poziva sve građane da podrže akciju i ugase svetlo na sat vremena, da zajedno pružimo podršku globalnoj akciji, da pošaljemo poruku da je moguće nešto preduzeti protiv klimatskih promena i da je moguće promeniti svoje svakodnevne navike za dobrobit planete.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.