Sednice Gradskog veća ubuduće bez prisustva medija

Sve sednice Gradskog veća održavaće se ubuduće bez direktnog prisustva medija, navodi se u saopštenju Odseka za informisanje i protokol Grada Valjevo, a sudeći tom saopštenju PR službe Grada, sistem dostavljanja informacija medijima, vezanim za sednice Gradskog veća promenjen je radi bolje i sadržajnije informisanosti građana.

“Sve sednice biće održavane bez direktnog prisustva medija, uz blagovremeno informisanje o tačkama dnevnog reda, kao i o ishodu odluka Gradskog veća. Nakon svake sednice Gradskog veća biće dostavljeno saopštenje, koje će javnosti omogućiti detaljan uvid u odluke koje su donete. Takođe, po potrebi će se članovi Gradskog veća direktno obraćati na konferencijama za novinare, na kojima će javnosti još detaljnije obrazlagati određene odluke, koje su bitne za funkcionisanje grada”, kaže se u saopštenju.

Takođe se navodi da će ovim izmenama biti omogućeno da članovi Gradskog veća iscrpno informišu javnost imajući u vidu činjenicu da na dosadašnjim sednicama Gradskog veća mediji nisu mogli postavljati pitanja.

“Ovim izmenama će biti omogućeno da članovi Gradskog veća iscrpno informišu javnost. Na ovaj način će građani Valjeva i mediji biti bolje obavešteni o odlukama Gradskog veća”, zaključuje se u saopštenju Odseka za informisanje i protokol Grada Valjeva.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.