Stara praksa dobrog rada

Iako je tek par dana na funkciji možemo zaključiti da novo izabrani direktor JKP “Vodovoda” Đorđe Milanović nastavlja sa starom praksom dobrog rada koje su ga odlikovale i krasile i kao direktora JKP “Vidraka”.

Naime, iako je za 17. Avgust bilo najavljeno da će centar grada biti bez vode do 20 časova, radnici JKP “Vodovod“ su u rekordnom roku završili radove na zameni zatvarača na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i Pantićeva, tako da je vodosnabdevanje u centru grada normalizovano u 13h. Za sve građane koji su bili bez vode bile su obezbeđene Cisterne sa vodom za piće.

Vodovod

Radovi su vredni dva miliona dinara, a postavljen je komplet modernih zatvarača, najnovije generacije i prvi takve vrste u Srbiji.

Vodovod 1

Po rečima Đorđa Milanovića, u narednom periodu očekuju se obimni radovi na izgradnji i rekonstrukciji mreže. Sledeća na redu je Sinđelićeva ulica, od Pantićeve do ulice Vladike Nikolaja, zatim ulica Jakova Nenadovića, onda dolazi na red i naselje Senjak, gde prema rečima Milanovića ima dosta kvarova koje treba sanirati.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.