Sutra počinje Škola glume i kulture govora za odrasle

U subotu 8. oktobra počinje Škola glume i kulture govora za odrasle pri Matičnoj biblioteci „Ljubomir Nenadović“. Reč je o radionici za starije Valjevce, koja do sada nije postojala, a za koju je uvek bilo interesovanja.

Naša Valjevka, poznata pozorišna, televizijska i filmska glumica Katarina Vićentijević biće mentor ove Škole glume, kojoj se mogu priključiti svi zaintersovani od 19 do 99 godina. U razgovoru za Valjevskaposla.info ona kaže da je Škola izazvala dosta interesovanja i najavila da će sa polaznicima raditi deo vežbi koje rade studenti glume na Akademijama.

“U svakom slučaju polaznici će naučiti da artikulisanije govore i pravilnije se izražavaju, da pravilno dišu tokom iskazivanja, bolje i lepše postave glas”, kaže Katarina Vićentijević i dodaje da će svaki učenik u ovoj radionici savladati i preći prag stidljivosti i zakoračiti samouverenije ne samo na scenu, nego i u život.

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.