Taksista isečen nožem!

Vozač “Gradskog taxija” S.T. (24) napadnut je nožem tokom vožnje na putu ka Brankovini i isečen po vratu. Zadobio je dublju posekotinu na 2 milimetra od arterije, tako da je pukom srećom izbegao fatalan ishod. Nemili incident desio se u petak rano izjutra, negde oko 4 časa posle ponoći na putu ka Brankovini.

Taksista, koji se tri godine bavi ovim poslom, primio je stranku na taksi stajalištu kod kafane “Tri lipe”. Stranka je sela odmah iza vozačevog sedišta i rekla da ide ka Brankovini. “Ceo put nije progovarao ništa, negde pre kamenoloma u Kozličicu sam u mraku video siluetu da je zamahnuo sa nečim ka meni. Instiktivno sam pritisnuo kočnicu i sagnuo se. Osetio sam da me nečim zakačio po vratu sa desne strane”, kaže za valjevskaposla.info povređeni taksista S.T. koji pojašnjava da je počinilac potom furiozno izašao iz kola.

Naš sagovornik dalje navodi da je pokušao preko radio veze da pozove pomoć kolega, ali nije imao dometa. Tek kod Divljeg brda uspeo je da stupi u kontakt sa centralom svog udruženja, kada mu je dispečerka rekla da je pomoć krenula. Kod table “Valjevo” na šabačkom putu, povređeni taksista susreo se sa svojim kolegom, koji ga je odveo u urgentni centar u kojem mu je ukazana medicinska pomoć. Nije zadržan na bolničkom lečenju, a policija prema datom opisu traga za počiniocem.

“Od kako sam počeo da taksiram pre tri godine nisam imao većih problema sa strankama, osim sporadičnih verbalnih razmirica”, kaže ovaj taksista, koji smatra da se u javnosti nedovoljno priča o problemima koje taksi vozači imajuuglavnom unoćnoj smeni i vikendom.   

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Svakom po zasluzi Bogu Bozije. Pogledajte kako taj nevini taksista juri nozem necije drugo dete iz Valjeva!