Telo nakon porođaja: Priča tate oduševila žene

Tati dvoje dece smučilo se što mnogi insistiraju na tome da se mame odmah nakon porođaja vrate u formu, a evo šta on kaže o tome.

Bred Kerns inače vodi Facebook stranicu DaDMum, na kojoj zahvaljujući svojim iskrenim pričama sada ima skoro 100.000 pratilaca. U poslednjem postu, Bred (27) je govorio o svojoj supruzi Sari i njenom telu nakon porođaja.

On kaže da je ideja o vraćanju linije 12 nedelja nakon porođaja čista glupost i da je mentalno zdravlje najvažnije.

“J…. Kim Kardašijan i vojvotkinju od Kembridža! Stvari su drugačije u realnom svetu. Nađi nešto zbog čega ćeš se osečati lepo. Nikome ko te iskreno voli neće biti važno koliko vremena ti treba da vratiš staru kilažu. Ono što će im biti važno je tvoje mentalno zdravlje”, napisao je ovaj tata.

On svojoj ženi (ali i svim ostalim ženama) poručuje da moraju da nađu svoju “meru” u životu: “Nešto što odgovara tebi. Teško je odmarati se, teško je zdravo se hraniti, nekima je čak teško da napuste kuću ponekad”, napisao je saosećajno Bred o tome sa čime se sve mame suočavaju.

“Žene pogledaju na Instagram ili Facebook i kažu: ‘Šta ti je*eno znaš, poznate ličnosti sa ličnim trenerima, kuvarima, dadiljama i šminkerima postavljaju fotografije svog tela nakon porođaja na kojima su mršave šest nedelja posle porođaja'”, iznerviran je ovaj muškarac “šminkerskim” fotkama bogatih i slavnih ličnosti.

Nije iznenađenje da je gospodin Kerns “zaradio” hiljade lajkova, ali i pozitivnih komentara.

“Hvala ti što si takav džentlmen i što ohrabruješ svoju suprugu da ne bude samo žena i majka, već

da bude i Sara”, jedan je od komentara.

“Sviđa mi se tvoje viđenje stvari! Volela bih kada bi više ljudi imalo toliko razumevanja”, komentarisali su.

 

Mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.