Temperaturni šok: “Hladni front” nad Srbijom

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i toplo, dok se sredinom dana na severozapadu, a posle podne i uveče u drugim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim vetrom, saopštio je RHMZ.

Valjevo

Uveče, tokom noći i u subotu pre podne na zapadu i jugozapadu Srbije očekuje se od 20 do 30 milimetara kiše, a u planinskim predelima od 10 do 20 centimetara snežnog pokrivača.

Jutarnja temperatura biće od tri do osam, a najviša dnevna od 13 do 20 stepeni.

U Beogradu će danas biti toplo, pre podne pretežno sunčano sa slabim do umerenim vetrom, dok se posle podne i uveče očekuje naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim vetrom.

Najviša dnevna temperatura iznosiće 20 stepeni.

U večernjim dolazi zahlađenje, a očekuje se pogoršanje biometeoroloških prilika u drugom delu dana, kada će kod većine hroničnih bolesnika tegobe biti u pojačanju.

Izvor Mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.