Teodosić, dečak koji je verovao u sebe

Portal valjevskaposla.info ekskluzivno objavljuje kratak film reditelja Miroslava Milovanovića o košarkaškim počecima Miloša Teodosića. U filmu možete pogledati amaterske snimke iz 1995. i 1998. godine, kada je Teo kao osnovac na rođendanu kod školske drugarice igrao basket sa drugarima pod improvizovanim obručem. Film sa porukom “Snovi se ostvaruju onima koji u njih veruju” samo je uvertira za snimanje dokumenatrnog filma o našem valjevskom, srpskom i svetskom košarkaškom asu, koji će takođe biti poveren Miroslavu Milovanoviću i njegovoj produkcijskoj kući As Media.

“Suština ovog filma je u ideji o jednakim šansama. Danas igraš basket ispred garaže, sutra osvajaš medalje na Olimpijadi. Važno je verovati  u sebe, čak i kada vam govore da je nemoguće”, kaže Milovanović, koji je radio i kampanju za Teodosićev košarkaški kamp “Teo 4” na Srebrnom jezeru.

Amaterske snimke, koji čine većinu filma, načinio je naš proslavljeni rukometni stručnjak Slobodan Jokanović, snimajući rođendane svoje ćerke Jovane.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.