Tri hapšenja u roku od 24 časa!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su M. V. (1996) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je noćas razbio stakla na 18 objekata u gradu, među kojima i na zgradi Gradske uprave i Gradske biblioteke „Ljubomir Nenadović”, kao i da je oštetio dva putnička vozila. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova. M. V. će u zakonskom roku biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo.

Takođe je iz Policijske uprave danas saopšteno da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su S. Đ. (1964) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti. S. Đ. se tereti da je tokom novembra zapalila štalu, u kojoj se nalazilo oko 1.000 bala sena, u selu u okolini Valjeva. Pričinjena materijalna šteta procenjuje se na oko 300.000 dinara. Sumnja se da je ona dva dana nakon ovog događaja pokušala da zapali kuću na istom imanju, koju je obilazila i u njoj povremeno boravila. S. Đ. je u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, privedena u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, pripadnici  Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, odredili zadržavanje do 48 časova R. J. (1958) iz Uba. On se tereti da je nakon verbalne rasprave sa suprugom i sinom, udario sina i pretio mu da će ga ubiti. R. J. će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Ubu, navodi se u saopštenju valjevske policije.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.