Trio AMOROSO večeras u Centru za kulturu

Valjevska publika će večeras imati priliku besplatno da uživa u koncertu “Muzički koraci” tria AMOROSO, koji će počinje u 19.30h u Holu Centra za kulturu.
Valjevo

(Izvor: Facebook)

Trio AMOROSO čine profesorke ovdašnje Muzičke škole “Živorad Grbić” – Milica Prodanović (klavir), Aleksandra Milivojević-Jocić (violina) i Danica Rašković (violončelo). Ovo je drugi koncert u okviru njihovog projekta “Muzički kolaž”, kojim je obuvaćena simfonijska, orkestarska, operska i baletska muzika. Tema koncerta su dela operske i baletske muzike, a kao specijalan gost nastupiće i Baletski Studio M. Svi ljubitelji klasične muzike i baleta uživaće su pravom malom muzičko – scenskom performansu.
Koncert “Muzički koraci” je četvrti projekat ovog tria, koji je skoro 6 godina deo muzičkog života grada i koji uspešno realizuje svoje ideje pod pokroviteljstvom Grada Valjeva i u saradnji sa Centrom za kulturu Valjevo.
Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.