TURISTIČKA ORGANIZACIJA VALJEVO PREDSTAVLJA PROJEKAT

U Srbiji se realizuje projekat pod nazivom „Podrška ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji”, finansiranom od strane Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, koji sprovodi konzorcijum partnera NIRAS (Poljska, Danska), FAOW (Poljska) i Partner Solutions (Srbija) do januara 2019. godine, kroz podršku formiranju i radu minimum tri ruralno-regionalne inicijative (partnerstva), i to kroz izgradnju kapaciteta i finansiranje projektnih ideja za koje su rezervisana sredstva u vrednosti od 1,62 miliona švajcarskih franaka.

Projekat se realizuje na teritoriji 4 (četiri) okruga, i to: Sremski, Mačvanski, Šumadijski i Kolubarski okrug.

Turistička organizacija Valjevo i Akreditovana regionalna razvojna agencija Podrinja, Podgorine i Rađevine organizuju predstavljanje ovog projekta u četvrtak, 13.10.2016.god., u 13.30 časova, u maloj Sali Gradske uprave Valjevo.

Planirani sastanak treba da posluži sagledavanju napretka u uspostavljanju partnerstva/inicijativa, a istovremeno će se tokom sastanka izvršiti ponovna analiza predloženih tema, kao i procena strukture partnerstva u skladu sa kriterijumima iz aplikacionog formulara.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.