U “kecu“ vozio 17 putnika

Nesvakidašnju scenu uočili su lajkovački policajci, koji nisu mogli da veruju svojim očima da je u jedan automobil stalo toliko osoba, dok je vozač “keca“, koji je bio pijan i vozio je bez vozačke dozvole, završio u valjevskom zatvoru, jer nije imao da plati kaznu od čak 135.000 dinara.

Nesvakidašnji događaj se odigrao u Ćelijama, na magistralnom putu Valjevo-Beograd. Naime, pored lajkovačkih saobraćajaca, u jednom trenutku je prošao „kec“, sa otvorenim bunkerom, iz kojih su virile glave dece.Policajci su u prvi mah bili šokirani scenom koju su videli, a nakon toga su krenuli u poteru za “kecom“. Kada su vozača vrlo brzo zaustavili na prvom proširenju, usledio je novi šok, kada su putnici krenuli da izlaze iz kola i kada su prebrojali tačno 17 osoba, bez vozača!

Policajci su ostali u šoku kada su videli tu scenu. Jedna po jedna osoba je krenula da izlazi iz “keca”, a među putnicima je bilo i dosta dece. Na kraju su prebrojali 17 putnika, ne računajući vozača. Jedva su uspeli da ih sve prebroje i nisu mogli da veruje svojim očima da je toliko osoba stalo u “keca” – navode naši izvori.

Policija je utvrdila da je vozač Milan. P. (41) imao skoro 1,6 promila alkohola u krvi, kao i da nema vozačku dozvolu. On je po skraćenom postupku priveden Prekršajnom sudu u Valjevu, gde mu je izrečena jedinstvena novčana kazna od 135.000 dinara, a s obzirom na to da nije imao novca, kazna mu je zamenjena zatvorom.

Izrečena mu je kazna od 100.000 dinara zbog toga što nije imao vozačku dozvolu, kaznu od 25.000 dinara je dobio jer je vozio sa 1,58 promila alkohola u krvi, dok je sa 10.000 dinara kažnjen jer je u automobilu vozio 17 putnika, što je 13 putnika više od dozvoljenog broja. Milan P. je višestruki povratnik u vršenju prekršaja u saobraćaju – kažu izvori Telegrafa.

Telegraf.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.