Valjevo u neverici: Ubistvo u centru grada!

Valjevo je danas u neverici! Ubistvo i dva teška ranjavanja su se dogodila u samom centru grada, u prepunom kafe klubu “Zipa”, jednom od omiljenih mesta za izlazak valjevske mladeži.

U pucnjavi koja se oko 2 sata posle ponoći dogodila u kafiću “Zipa” u Knez Miloševoj ulici ubijen je Damjan Dragojlović (1991), a teško su ranjeni Davor Milić (1990) i Dalibor Petrović. U njih je pucao iz pištolja Sreten Nikolić (1994), koji se, kako Valjevskaposla nezvanično saznaju, prethodno sukobio ispred “Zipe” sa Dragojlovićem, a potom otišao po pištolj i vratio se u kafić sa namerom da ubije Dragojlovića. Nikolić je na ulasku pucao u Dragojlovića, koji inače radi kako obezbeđenje kafića, da bi zatim nastavio da puca teško ranivši Milića i Petrovića.

Valjevo

(Ubijeni Damjan Dragojlović, izvor: Facebook)

Policija je ubrzo nakon ovog nemoilog događaja identifikovala i uhapsila osumnjičenog i kod njega pronašla pištolj, kojim su, kako se sumnja, počinjena navedena krivična dela.

Pošto se kafe klub “Zipa” nalazi u šetališnoj zoni Knez Miloševe ulice, prolaznici mogu videti na staklu “izloga” kafića rupe od metkova, kao i policijska obeležja koja na njih ukazuju.

M.P.M.

 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.

One comment

  1. Još jedan mladi život je izgubljen… Moje saučešće porodici…