U plusu, a uveče pad temperature i…

Danas će za koji stepen biti hladnije sa slabim padavinama koje se premeštaju od severa ka jugu.

Prepodne će padati slaba kiša, na planinama sneg, saopštio je Meteos. Tokom dana uz zahlađenje kiša će preći u slab sneg i u nižim predelima, a na severu će biti suvo uz postepeno razvedravanje.

Sve ukupno očekuje se malo padavina, samo će na zapadu i jugozapadu biti nešto više padavina uz formiranje snežnog pokrivača. Vetar umeren, povremeno i pojačan,severozapadni.

Pritisak iznad normale. Jutranja temperatura od 1°C do 5°C, a maksimalna od 5°C do 10°C. Uveče sve hladnije kad se javiti minimalna temperatura.

U Beogradu će ujutru biti oblačno uz vrlo slabu prolaznu kišu. Tokom dana suvo i sunčanije
vreme. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, maksimalna do 7°C.

U Nišu se u utorak očekuje slaba kiša, tokom dana uz zahlađenje kiša će preći u susnežicu i

slab sneg. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 2°C, maksimalna do 7°C.

U Užičkom regionu biće takođe oblačno sa padavinama. Prepodne će padati kiša, na planinama nešto jači sneg uz formiranje snežnog pokrivača. Uz zahlađenje tokom dana kiša će preči u sneg i unižim predelima će se formirati manji snežni pokrivač. Krajem dana padavine slabe. Vetar slab do umeren severozapadni.

Pritisak iznad normale. Jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna oko 5°C, 6°C, na Zlatiboru i Tari oko 3°C. Uveče hladnije uz temperaturu oko nule.

U Vojvodini će  ujutru oblačno sa slabom kišom koja brzo prestaje i veći deo dana će biti suvo i sunčano vreme uz malo oblaka. Vetar umeren,povremeno i pojačan, severozapadni.

Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 6°C do 8°.

Izvor Mondo.rs

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.