U SRBIJU STIŽE NOVA VREMENSKA NEPOGODA

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se danas posle podne i uveče lokalno očekuje pojava jakih pljuskova, uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda.

Kako se navodi, očekuje se obilna količina padavina veća od 20mm, a sve će se sručiti za neverovatna tri sata uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda, sa najvećom verovatnoćom na severu i zapadu Srbije. Za sutra se u Srbiji ujutro ponegde po kotlinama očekuje kratkotrajna magla, a u toku dana biće promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, češćim u brdsko-planinskim predelima.

Vetar uglavnom slab, promenljivog smera. Najniža temperatura biće od 14 do 20, a najviša od 25 do 30 stepeni.

U Valjevu će biti promenljivo oblačno i malo svežije. U pojedinim delovima grada očekuje se kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Najniža temperatura biće oko 18, a najviša oko 26 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u petak će biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, češćim u centralnim i južnim krajevima. U subotu i nedelju pretežno sunčano i toplije. U nedelju uveče i u toku noći sa severozapada se očekuje osveženje sa pljuskovima i grmljavinom. Od ponedeljka će biti promenljivo i sveže, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.