Ugašen KK Metalac?

Priča o kojoj se sve glasnije šuška u kuloarima već mesecima unazad mogla bi u narednim danima da dobije tužni zaključak, posle čega će i na vrata kluba sa Kolubare biti stavljen katanac. Prema pisanju Sportskog žurnala, Metalcu preti gašenje zbog duga koji je 10. juna iznosio 220.000 evra! Tradicija duga 68 godina mogla bi da nestane u treptaju oka.

Iako je Blic sport juče izbacio vest da možda ima nade za Metalac i da će Duško Đukanović da preuzme vođenje kluba, druga vest koju je preneo portal “sport.org.rs”  unosi nemire u srce valjevaca.

“SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE: Ugašen Metalac iz Valjeva”

“KK Metalac iz Valjeva je prestao da postoji i zvanično. Mesecima je dr Đukanović upozoravao na otužnu činjenicu da jedan od naših najuspešnijih klubova neće moći da odgra sezonu jer ni prethodna nije isplaćena, ali svi smo nevešto saginjali glavu, čekajući neko novo saopštenje iz Stjepana Šupanca ili Humske 1. Metalac je otišao, njegove igrače razgrabiće lešinari, dok će oni nešto malo manje dobri završiti u nekom klubu koji ponovo neće imati para da im isplaćuje njihove i onako mizerne stipendije. Začarani krug se nastavlja, ali bitno da je nama dobro…” vise pročitajte na ( Link )

 

Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo Valjevo 

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.