Uhapšen zbog razbojništva i teške krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom iz Valjeva, uhapsili D. J. (1982) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio tri krivična dela razbojništva i četiri krivična dela teška krađa.

Osumnjičeni se tereti da je u toku avgusta i septembra ove godine, provaljivao u trgovinske objekte, iz kojih je uzimao raznu robu, kondiktorske i prehrambene proizvode.

Sumnja se da je u istom periodu počinio sva tri razbojništva, na štetu dve apoteke i pekare, kada je od radnika ovih objekata otuđio novac.

Materijalna šteta pričinjena na ovaj način procenjuje sa na oko 750 hiljada dinara.

D. J. je priveden osnovnom javnom tužiocu u Valjevu, na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.