Unapređenje komunikacije sa građanima

Sa ciljem unapređenja komunikacije sa građanima, sagledavanja i rešavanja problema sa kojima se suočavaju, zamenik gradonačelnika mr Dragan Jeremić, primaće građane na razgovor u sredu 20. jula 2016. godine, u svom kabinetu na prvom spratu Gradske uprave, u terminu od 18.00 časova, navodi se na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Valjeva.

Za one koji žele da se lično obrate i gradonačelniku Valjeva dr Slobodanu Gvozdenoviću, moćiće to da urade u petak 29. jula 2016. godine. Gradonačelnik će u svom kabinetu, na prvom spratu Gradske uprave, sve zaintereosovane Valjevce primiti u terminu od 17.00 časova. Svi zainteresovani građani mogu da se prijave za razgovor tako što će doći lično i popuniti prijavu u prizemlju Gradske uprave na šalterima 16 i 17 (služba za predstavke i predloge Odeljenja za poslove organa grada), a mogu se prijaviti i telefonom na broj 294-747.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.