Uroš Spasojević Project uživo u Gimnaziji

Naš Valjevac, advokat Uroš Spasojević, nadaleko je čuven kao basista i čovek čiji su albumi ne samo predstavljeni, već i visoko ocenjeni na “Abstract Logix”-u, najuticajnijem svetskom sajtu posvećenom džez-fjužn muzici. Spasojevićev treći album pod nazivom “Third view” je zapravo, sudeći eminentnoj kritici “već drugi njegov album za čiju se promociju brine direktno Abstract Logix, jedna od najpoznatijih etiketa u branši, a za koju su neke od svojih kultnih albuma izdavali premijerligaši fjužn i progresivnog zvuka”.

Za sve one koji žele uživo da čuju Uroša Spasojevića, kao džez-fjužn muzičara svetskog kalibra, Valjevska gimnazija večeras u 20 časova organizuje koncert svog nekadašnjeg učenika, nezaobilaznog člana svih gimnazijskih bendova s početka ovog veka i dugogodišnjeg basiste Abraševićevih orkestara – advokata Uroša Spasojevića.

Valjevo

Uz pomoć svojih prijatelja, Uroš Spasojević će publici pokazati da kreativnost nema granica i da se sa ljubavlju zaista može mnogo. Uroš je takođe primer da život u Valjevu danas može biti i prednost, ali i da ništa nije nedostižno, pa ni stvaralaštvo podržano od najznačajnihih svetskih mizičara, kada se ume, zna i voli!

Uz Uroša će u Svečanoj sali Valjevske gimnazije nastupiti Vladimir Ružičić Kebac – bubanj, Dušan Janković – klavir i Nena Jelača – vokal.

 

M.P.M.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.