“Uzmi račun i pobedi”

U godini borbe protiv sive ekonomije, Vlada Srbije uz podršku NALED-a pokrenula je nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”. Cilj akcije je upoznavanje javnosti Srbije sa problematikom sive ekonomije i koliko je takav način oslovanja dugoročno štetan za ekonomsku stabilnost zemlje.

U cilju podrške aktivnostima za promociju borbe protiv sive ekonomije i podizanja svesti javnosti o važnosti ovog pitanja za razvoj ekonomije zemlje, Gorenje se uključilo u nagradnu igru obezbeđivanjem sredstava za nagradni fond. Tako, kupci u Gorenje Studijima, ali i u svim maloprodajama aparata za domaćinstvo, svoje fiskalne račune ili potvrde plaćanja karticom (slipove) mogu da iskoriste za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Neke od nagrada pripremljene su iz asortimana Gorenje kućnih aparata, pa će mnogi od najsrećnijih učesnika nagradne igre biti obradovani Gorenje veš mašinom ili mikrotalasnom pećnicom.

Sakupljanjem računa prilikom svake kupovine građani će svojim angažovanjem podstaći ekonomski napredak zemlje u kojoj žive, a time će doprineti i dugoročnom boljitku sopstvenog budžeta. Više detalja o nagradnoj igri i pravilima učestvovanja možete pronaći na www.uzmiracun.rs.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.