Valjevka Ana Lazarević za 7. uzastopni Kup Olimpijakosa!

Šampionka Evrope sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije, Valjevka Ana Lazarević nastavlja da briljantnim igrama i sa saigračicima osvaja trofeje sa klubom iz Pireja.

Olimpijakos je dominatorski stigao do 7. uzastopnog trijumfa u Kupu Grćke, a činjenica da je naša Ana MVP turnira sve govori.

Valjevo

Izvor: mojsvetsporta.net

Ana je presrećna zbog novog trpofeja, posle duple krune sa Olimpijakosom prošle sezone.

“Finalni turnir smo igrali na Glifadi u Atini. Polufinale smo odigrale odlično i pobedile Panatinaikos 3:0. U finalu Panaksiakos je pružio odličnu igru, ali nam pobeda od 3:1 i Kup nisu izmakli”.

Bez obzira na naizgled lake pobede do trofeja nije bilo lako doći.

“Imali smo 2 kvalitetne utakmice. U polufinalu smo odigrali savršeno tako da nismo dozvolile protivnicama da se razmahnu i da odigraju na najvišem nivou. Naša timska igra je bila ključ ubedljive pobede”.

Valjevo

Izvor: mojsvetsporta.net

U finalu ste takođe odigrale pobednički

“Igrale smo zaista dobro. Stručni stab nas je odlično pripremio za finale. Pošto smo pobedili Pao stručni štab je shvatio da će možda doći do opuštanja u finalu. “Spustili su nas zemlju” i maksimalno nam pomogli nam da zajednički osvojimo sedmi Kup Grčke u nizu”.

U šampionatu Grčke OlimpIjakosu se smeši novi trofej.

Rivali sa finalnog turnira u Kupu su na drugom i trećem mestu u šampionatu. Izgubile smo samo jedan od 19 mečeva. Drugoplasirani Pao zaostaje 7, a finalista Kupa Panaksiakos 9 bodova. Uživam u Pireju, u radujem se susretu sa mama Verom, ocem bratom. Doneće mi preko potrebnu pozitivnu eneregiju da mi pomogne nastavim da igram na ovako visokom nivou do kraja sezone”, kaže na kraju osmomartovskog ćaskanja valjevska primadona ženske odbojke Ana Lazarević.

Dragan ilić (mojsvetsporta.net)

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.