Valjevka oduševila u Pinkovim zvezdicama

Naša sugrađanka Isidora Lazarević (14)  predstavila se pesmom “Bez nade” koju peva Slađana Milošević i tim izborom oduševila je članove stručnog žirija i dobila svih 5 glasova.

 

Sale Tropiko na kraju izvodjenja nije mogao da sakrije svoje odusevljenje: “Ja sam ustao odmah jer sam ti prepoznao glas iz prošlog kruga. Kad se izabere prava pesma i kad ti legne. Ovo je tvoj teren i nadam se da ćeš i ubuduće birati pesme koje ti leže”.

“Jako teška pesma i tvoj glas koji je čaroban! Te neke sitne greške koje su ti se potkradale nisu bile dovoljne da se umanji ocena jer takav glas i takva elegancija u pevanju, to je neponovljivo, zaista”, rekla je Leontina Vukomanović.

“Ja sam se prva podigla jer ja jako volim ovu pesmu. Niko je nije pevao u ovom takmičenju. Slađana Milošević je naša legenda, a ti si ovo pevala potpuno na svoj način i nisi je imitirala. Hvala ti što si mi ulepšala veče”, izjavila je Jelena Tomašević koja je kroz ceo nastup nase sugradjanke pevusila zajedno sa njom.

“Ja se jako lomim u sebi. Pesma je odlična, baš lepu pesmu si izabrala. Ali mnogo mi teška ova pesma za tebe, počela je nekim preteškim stihovima. Mnogo mi je to teško za tvoje godine. Svaka čast da si se usudila da to pevaš, ali nekako mi je mnogo mračno i za ovaj šou i za tebe. Jako si lepo otpevala, ali samo sam bila zatečena testom”, rekla je Goca Tržan.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.