VENČANJE NA OTVORENOM

Venčanje na otvorenom je trend koji je već dugo godina popularan, kako u svetu, tako i kod nas.. Parovi pokušavaju da pronađu idealno mesto na kojem bi jedno drugom rekli svoje sudbonosno Da. U poslednje vreme sve više je romantičnih sala ali ono što fali ovom gradu je mesto na kome možete organizovati luksuzno romantično venčanje na otvorenom.

Restoran Paviljon 8

Restoran Paviljon Markova Stolica

Prateći trendove i želje mladih parova, restoran Paviljon Markova stolica omogućio je svim mladencima da dosanjaju svoje snove.

Na prostranoj, otvorenoj terasi postavljen je oltar, koji zajedno sa dekoraterima može da postane pravo malo umetničko delo.

Restoran Paviljon 10

Restoran Paviljon Markova Stolica

Restoran Paviljon 16

Restoran Paviljon Markova Stolica

Restoran Paviljon Markova stolica pomera granice, tako da simbolični čin „stajanja pred oltar“ može da bude obavljen dok nad Valjevom zalazi Sunce. Predlažemo, inspirišemo, ali mladencima ostavljamo da na svoj, autentičan, način osmisle ovaj ritual.

Kada se spoje kreativnost organizatora venčanja, maštoviti mladenci i divan prostor ovog restorana sa najboljim pogledom na grad, dešava se magično venčanje. Pored neobičnih cvetnih aranžmana za venčanja, obogaćenih svetlošću sveća, ceo ambijent se može uotpuniti sa magičnim voćnim dekoracijama koje su pravo osveženje u vrelim letnjim danaima.

Restoran Paviljon 9

Restoran Paviljon Markova Stolica

Restoran Paviljon 20

Restoran Paviljon Markova Stolica

Ako želite da vase venčanje bude kao iz snova onda je pravi izbor za vas restoran Paviljon Markova stolica.

[URIS id=9731]

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.