Vlasnik Agencije “Titan Web Design” održao predavanje studentima VIPOS-a

Bivši student VIPOS-a Bojan Jovanović, sada vlasnik agencije “Titan Web Design” koja se bavi izradom web sajtova, održao je predavanje sadašnjim studentima studijskog programa Poslovna informatika.

Bojan je mlađim kolegama predstavio svoju agenciju, sajtove koje su izradili i tehnologije koje su koristili, kao i svoja iskustva u saradnji sa klijentima.

“Tema našeg druženja, pored prezentacije naše agencije, bio je Web dizajn, prenošenje dosadašnjih iskustava u radu, dobronamerni saveti sadašnjim studentima kao budućim preduzetnicima i upućivanje na moguće probleme. Preneo sam im da je potrebno da se naoružaju strpljenjem i da stalno treba da drade svoje znanje”, kaže Jovanović.

Valjevo

Valjevo

Kako Jovanović ističe, znanja koja je stekao tokom svojih studija na VIPOS-u predstavljala su dobru temelju osnovu da se odluči za ovu vrstu biznisa.

“Naravno, dosta mi je pomogla i dobra komunikacija sa profesorima, koji vrlo rado dele svoje znanje. Tako da moj savet sadašnjim studentima VIPOS-a jeste da bez ikakvog straha mogu ući u ozbiljno bavljenje ovim poslom. Uz to, definitivno studentima treba dodatna praksa, tako se osete sve čari ovog zanimanja”, poručuje bivši student ove obrazovne ustanove, a sada vlasnik agencije “Titan Web Design” i pokretač portala valjevskaposla.info.

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.