Vodovod nastavlja sa ulaganjem u opremu i mehanizaciju

Posle novog putarskog kamiona, koji je nabavljen 2017. godine, JKP Vodovod Valjevo je kupilo i kamion kiper marke Iveco Eurocargo. Vrednost ove investicije iznosi nešto manje od 9 miliona dinara bez PDV-a. Direktor “Vodovoda” Đorđe Milanović kaže da preduzeće kojim rukovodi nastavlja sa kontinuiranim ulaganjem u opremu i mehanizaciju i da je novi Iveco, kao dugo iščekivana pomoć u radu, već “uposlen” na gradilištima JKP Vodovod Valjevo.

Valjevo

Dugo iščekivana pomoć u radu JKP “Vodovod Valjevo”

“Uzimajući u obzir starost vozila sa kojima raspolažemo, trenutni obim posla i troškove koje imamo prema podizvođačima, odlučili smo da nabavimo novi kamion, a ono što je sledeće i što planiramo u narednom periodu da realizujemo je nabavka mini bagera koji nam je neophodan pogotovo u nekim manjim i uskim ulicam, kao i nabavka bagera, kako bi u neko dogledno vreme mogli da se bavimo i izgradnjom kanalizacione mreže”, naglašava Milanović.

Đorđe Milanović, direktor JKP Vodovod Valjevo

Prema njegovim rečima, u dogledno vreme se mora razmišljati i o nabavci fekalne cisterne, imajući u vidu starost onih sa kojima JKP Vodovod Valjevo trenutno raspolaže.

M.P.M.

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.