Vreme danas

Danas će biti promenljivo oblačno sa smenom sunčanih i oblačnih intervala i mogućom pojavom kratkotrajne kiše, sa većom šansom na severoistoku Srbije. Malo toplije nego juče.

Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C na jugu do 3°C na severu, a maksimalna od 7°C do 11°C na severozapadu Srbije, u Loznici i Valjevu.

U Valjevu će biti malo toplije i promenljivo oblačno sa mogućom pojavom kratkotrajnom kiše ujutru, a popodne sa sunčanim intervalima. Vetar umeren, popodne pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna do 9°C.

 A, narednih dana….

Za vikend se očekuje  suvo vreme sa dužim sunčanim periodima uz jutarnji mraz i hladnije vreme tokom dana u odnosu na petak.

Iduće sedmice suvo, ujutru sa mrazevima od -8°C do – 2°C i ponegde sa maglom, a tokom dana pretežno sunčano uz temperature od 4°C do 8°C.

 

 

Facebook komentari

About REDAKCIJA VALJEVSKA POSLA

Početkom 2016. godine sa radom je počeo novi gradski portal na adresi www.valjevskaposla.info, koji je za vrlo kratko vreme, zbog svoje nepristrasnosti i objektivnosti, zabeležio izuzetnu posećenost i zadobio naklonost građana Valjeva. Cilj portala nije samo objavljivanje vesti, već i interakcija sa sugrađanima kroz različite sadržaje.